SQUAD GOALS:
BEREIK RESULTAAT
MET JOUW TEAM!

Over Stefan

Positief kritisch kijken naar wat anders of beter kan. Get motivated, stay motivated.

Aangenaam, ik ben Stefan van Vooren, opgegroeid in een ondernemersgezin; horeca en detailhandel. Bouwtechnisch opgeleid en via een kleine omweg langs enkele bouwbedrijven en een waterschap terecht gekomen in de zakelijke dienstverlening in januari 1999.

Vanuit mijn rol als Sales Consultant in 1999 ben ik in korte tijd diverse leiderschapsrollen gaan vervullen. Van vestigingsmanager tot director specialisaties NL tot operationeel manager.

Door zelf uit te voeren en vervolgens leiding en richting te mogen geven, weet ik wat de praktijk vraagt.

Je kunt me gerust een self-made man noemen al heb ik zelf ook mogen genieten van de nodige adviezen, coaching en trainingen zoals Verandermanagement, Train de Trainer, en Lean 6 Sigma.

Samen werken of samenwerken?

Samenwerken klinkt zo positief, en dat is het ook, mits je je aan de spelregels houdt… Op zoek naar iemand die het spel van samenwerken vorm kan geven door de juiste coaching/begeleiding? De samenwerking zal gegarandeerd een succes worden!

Hoe belangrijk processen en middelen ook zijn, mensen moeten het verschil maken en daar ligt dan ook de focus op in mijn programma’s.

Oplossingen voor succes

Mijn vuurtje gaat branden voor die bedrijven/organisaties waar de klant/gast centraal staat of moet komen te staan. Daarbij werken wij in onze programma’s vanuit jouw visie, strategie, doelen en aanpak of helpen wij jou deze vast te stellen.

Onze aanpak is om jou in staat te stellen om positief kritisch te kijken naar wat anders of beter kan. Hoe belangrijk processen en middelen ook zijn, mensen moeten het verschil maken en daar ligt dan ook de focus op in onze programma’s.

François Moelands

'Kennis van het vakgebied en een unieke aanpak'

Om onze interne kwaliteit aan te pakken zochten wij naar een aanpak die gericht was op de zelfstandigheid van het team en waarbij management dient als klankbord voor dit team ipv de hiërarchische “ouderwetse” vorm. Deze vonden wij in het traject van Squad Goals waarin de combinatie van trainen en begeleiden van het team én de directe verbinding daarin met het management centraal staat.

François Moelands

Algemeen Directeur TechnoSelect

Aad Roozen

'Praktische oefeningen'

Om ons salesteam klaar voor de toekomst te houden hebben we Thijs gevraagd ons mee te nemen in de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sales. In de workshops is het team gaan oefenen met consultative selling, waarbij het draait om het opbouwen van relaties. Thijs is een prettige en ervaren trainer die op een positieve en enthousiaste manier het team meeneemt en van feedback voorziet. Door de training brengt het team weer scherper klantbehoeften in kaart, zodat ze hier samen met onze klanten invulling aan kunnen geven.

Aad Roozen

Sales Director Existing Business Selecta Netherlands

Martijn Hallink

'Hij behaalt intrinsieke en blijvende veranderingen'

Als snel groeiende IT scale-up stonden we voor een uitdaging: kennis bij het team borgen en nieuwe medewerkers opleiden. Samen met Thijs hebben we daarom de WAES Academy opgezet en nieuwe salesteams krijgen een persoonlijke opleiding. Ik ben zeer tevreden over Thijs. De meeste trainers gaan voor het ‘laaghangende fruit’ omdat dat makkelijke successen zijn. Thijs is echter eerlijk, recht door zee en confronterend wanneer nodig. Zo behaalt hij intrinsieke en blijvende veranderingen. Dit gaat niet ten koste van het menselijke aspect, óók als coach is hij zeer betrokken en gedreven. Heb je
een trainer nodig die de spreekwoordelijke ‘trap in je ballen’ kan geven dan is Thijs je man.

Martijn Hallink

Director Sales WAES