SQUAD GOALS:
BEREIK RESULTAAT
MET JOUW TEAM!

Over Stefan

Positief kritisch kijken naar wat anders of beter kan. Get motivated, stay motivated.

Aangenaam, ik ben Stefan van Vooren, opgegroeid in een ondernemersgezin; horeca en detailhandel. Bouwtechnisch opgeleid en via een kleine omweg langs enkele bouwbedrijven en een waterschap terecht gekomen in de zakelijke dienstverlening in januari 1999.

Vanuit mijn rol als Sales Consultant in 1999 ben ik in korte tijd diverse leiderschapsrollen gaan vervullen. Van vestigingsmanager tot director specialisaties NL tot operationeel manager.

Door zelf uit te voeren en vervolgens leiding en richting te mogen geven, weet ik wat de praktijk vraagt.

Je kunt me gerust een self-made man noemen al heb ik zelf ook mogen genieten van de nodige adviezen, coaching en trainingen zoals Verandermanagement, Train de Trainer, en Lean 6 Sigma.

Samen werken of samenwerken?

Samenwerken klinkt zo positief, en dat is het ook, mits je je aan de spelregels houdt… Op zoek naar iemand die het spel van samenwerken vorm kan geven door de juiste coaching/begeleiding? De samenwerking zal gegarandeerd een succes worden!

Hoe belangrijk processen en middelen ook zijn, mensen moeten het verschil maken en daar ligt dan ook de focus op in mijn programma’s.

Oplossingen voor succes

Mijn vuurtje gaat branden voor die bedrijven/organisaties waar de klant/gast centraal staat of moet komen te staan. Daarbij werken wij in onze programma’s vanuit jouw visie, strategie, doelen en aanpak of helpen wij jou deze vast te stellen.

Onze aanpak is om jou in staat te stellen om positief kritisch te kijken naar wat anders of beter kan. Hoe belangrijk processen en middelen ook zijn, mensen moeten het verschil maken en daar ligt dan ook de focus op in onze programma’s.

François Moelands

'Kennis van het vakgebied en een unieke aanpak'

Om onze interne kwaliteit aan te pakken zochten wij naar een aanpak die gericht was op de zelfstandigheid van het team en waarbij management dient als klankbord voor dit team ipv de hiërarchische “ouderwetse” vorm. Deze vonden wij in het traject van Squad Goals waarin de combinatie van trainen en begeleiden van het team én de directe verbinding daarin met het management centraal staat.

François Moelands

Algemeen Directeur TechnoSelect

Jack Westdorp

'Een rugzak vol ervaring'

Een rugzak vol ervaring en een reiskoffer vol enthousiasme. Dat is voor mij Stefan. Een dynamische, gedreven en enthousiaste coach en adviseur die mensen meeneemt op een zoektocht. Tijdens de reis zet hij aan tot nadenken en verandering. Zijn combinatie van ervaring, theorie en creativiteit zorgt voor een unieke methodiek om dingen anders te leren zien, te begrijpen en vervolgens in de praktijk te brengen.

Jack Westdorp

Communicatie & Projectcoördinator, Stichting Tholen Beter Bekend